Kassaregister

Vårt kassaregister finns som ett tillval för dig som använder vårt beställningssystem för att ta emot beställningar på mat & dryck online/QR-kod.

Kassan är enkel att använda & uppfyller kraven från Skatteverket.

Tillval: Pris inom kort.

Det här ingår i vår kassa

Hårdvara/skrivare

Du använder samma enhet för kassan som du använder för att ta emot beställningarna som kommer online.

Molnbaserad kontrollenhet

För att uppfylla kraven för kassaregister hos Skatteverket så ingår en molnbaserad kontrollenhet, journalminne, x/z-rapporter.

Kassaregister

Enkel menyhantering

Eftersom vårt kassaregister är kopplad till samma meny som används på din hemsida och i din app så behöver du bara uppdatera på ett ställe.

Kortmaskin

En kortmaskin för att ta emot betalningar med de vanligaste debit- & kreditkorten ingår i månadsavgiften för kassan.

Mer om våra kassa

Med vår kassa är det lika enkelt för dig att ta emot beställningar i restaurangen eller via telefon som det är för dina kunder att beställa av dig online.

Enkelt

Vi har byggt en väldigt enkel kassa utan krångliga inställningar eller funkationer. Med ett knapptryck är du igång & menyn i kassan är samma som på nätet.

Bättre

Med vår kassa som tillval får du ännu bättre koll på din beställningar. Allt samlas i samma system och det blir enklare att både bokföra och att se hur försäljningen går.

Dina kunder

Med vår kassa är det enkelt att lägga in beställningar som du får per telefon och du får alla kunduppgifter samlade på ett och samma ställe.

Betalningar

Så länge du är kund hos oss så ingår en kortmaskin utan någon extra kostnad. Vår kortmaskin stöder alla populära betalkort och förhoppningvis ganska snart Swish & Klarna

Kvitton & bongar

Gör det enklare i köket och gå bort från handskrivna bongar. Med vår kassa får dina bongar samma tydliga och smidiga utseende som de beställningar du får online.

Avgifter

Kassafunktionen är ett tillval och kostar 495kr/mån ex moms. Då ingår en molnbaserad kontrollenhet, vår mjukvara & en kortmaskin med färdigt inlösenavtal.

Fördelar med ett modernt kassaregister

Att använda ett modernt kassaregister som inkluderar en kontrollenhet, hårdvara och kortterminal kan erbjuda många fördelar för en verksamhet. Här är några av de viktigaste fördelarna:

Ökad effektivitet i transaktionshanteringen

Med ett integrerat system kan kassaregister snabbt hantera transaktioner, vilket minimerar köer och väntetider. Detta gör det möjligt för kunder att betala sina varor eller tjänster snabbt och enkelt, oavsett betalningsmetod.

Förbättrad spårbarhet och kontroll

Ett modernt kassaregister med en kontrollenhet kan automatiskt föra register över alla transaktioner. Detta underlättar bokföring och ger en bättre överblick över försäljningsmönster, vilket är avgörande för att fatta välgrundade affärsbeslut.

Enklare administration

Genom att integrera hårdvara, kortterminal och meny i samma system kan administrativa processer som att hantera meny, returer och rabatter förenklas. Detta sparar tid för både personal och kunder.

Ökad säkerhet

Modernt kassaregister erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda både företagets och kundernas data.

Förbättrad kundservice

Ett effektivt kassaregister kan förbättra kundupplevelsen genom snabbare betjäning och möjligheten att enkelt hantera olika betalningsalternativ. Detta kan leda till högre kundtillfredsställelse och stärker kundens förtroende för verksamheten.

Sammantaget kan ett modernt kassaregister med integrerad kontrollenhet, hårdvara och kortterminal vara en kraftfull lösning som kan leda till ökad effektivitet i transaktionshanteringen, förbättrad spårbarhet och kontroll, enklare administration, ökad säkerhet och förbättrad kundservice.